Girls Club

Girls only

De doelgroep van deze middag/avond zijn meiden van 13 t/m 21 jaar.

Doel van deze Girls Club betreft:

  • Werken aan sociale vaardigheden: het maken van vriendinnen en deze onderhouden
  • Werken aan sociale interactie: delen van elkaars ‘problemen’ (praten over schoolkeuze, vriendjes en vriendinnetjes, wel of niet dragen van make up en bepaalde kleding)
  • Werken aan zelfstandigheid: samen koken, eten, opruimen etc.
  • Gezelligheid: bijvoorbeeld samen een filmpje kijken, knutselen of deelnemen aan andere leuke activiteiten.

Daarnaast wordt er met de meiden gewerkt aan eventuele andere persoonlijke leerdoelen. Maatschappelijke waarden en normen achten wij hierbij van belang om mee te nemen in onze begeleiding. Ook tijdens deze meidenavond hanteren wij de 1 op 4 begeleiding. Ook bij deze activiteit is er ruimte voor maximaal acht meiden.

Heb je vragen over de Girls Club bij Active4you?

Neem dan contact op met de organisatie hiervan: Dit betreffen Lieke Toonders en Chantal van Falier. Je kan hiervoor contact opnemen via het telefoonnummer 040-2595095 of via het contactformulier.

Heb je interesse in de Girls Club bij Active4you? Maak dan een afspraak met ons. wij komen dan bij jouw thuis voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Na dit gesprek bespreek je met je ouders of het je leuk lijkt bij Active4you. Wij bekijken of we jou de begeleiding kunnen bieden die nodig is en of je aansluit bij de overige kinderen. Als we allemaal positief zijn, kan je een proefmiddag/ -avond meedraaien. Pas daarna wordt er definitief bekeken of je vaker wilt komen.