Over ons

Active4you biedt iedereen die recht heeft op een indicatie zorg aan. Dit betekent dat we een brede doelgroep kunnen bijstaan in de begeleiding naar het behalen van doelstellingen. Ook de doelstellingen zijn daardoor divers. Hieronder hebben we getracht de begeleiding die wij bieden te verduidelijken. Staat de begeleiding die jij voor jezelf of u voor een ander zoekt er niet bij? Neem dan toch gerust contact met ons op. Indien wij u niet van dienst kunnen zijn, kunnen wij u wellicht doorverwijzen naar de juiste zorgaanbieder.

Aan de linkerkant staan onder andere onze Visie, Missie en Strategie, wat wij doen voor kinderen, jeugd en volwassen en een stukje historie.

Scholen

Naast de thuissituatie kunnen wij tevens kinderen en leerkrachten ondersteunen in het onderwijs. Hierbij wordt 1 op 1 begeleiding geboden aan het kind met betrekking tot sociale contacten, gedrag in een groep (klaslokaal) en concentratievermogen. Daarnaast bieden wij informatieavonden aan op scholen voor ouders en leerkrachten met betrekking tot ADHD, Autisme, ASS, gedragsproblemen etc.

Bureau Jeugdzorg/ MEE

Niet alleen onderhouden we contact met diverse instanties, wij werken tevens samen met coaches vanuit MEE of andere organisaties en hebben we ervaring met het begeleiden van 'bezoeken onder toezicht'.

Bewindvoerders

Door het vele samenwerken met diverse bewindvoerders in Noord-Brabant en Limburg, hebben we een brede kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot schuldhulpverlening, bewindvoerdingstrajecten en de WSNP. Door deze kennis en ervaring kunnen we de cliënt hierbij tot steun zijn.

Diagnoses

De cliënten waar Active4you meewerkt zijn onder andere gediagnosticeerd met:

  • ASS of klassiek Autisme
  • ADHD, ADD of ODD
  • Hechtingsstoornis of - problematiek
  • Licht verstandelijk beperkt
  • Lichamelijk of verstandelijk gehandicapt
  • Borderline of een andere psychische problematiek
  • Etc.