Theatergroep Bint in dorpshuis te Acht

In het kader van de week van Autisme organiseert Active4you, in samenwerking met theatergroep Bint, de voorstelling ‘’Een indiaan in huis’’. Een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving.

Casper staat centraal in de voorstelling. Hij weet alles van indianen en het liefst ordent hij elke dag de veertjes van zijn indianentooi. In de wereld van indianen is alles overzichtelijk, maar voor zijn ouders is deze indianenwereld soms lastig. Hoe is het om een indiaan in huis te hebben? Tijdens de voorstelling krijg je een kijkje achter te schermen bij een gezin met een autistisch kind. Hoe gaan ze met verschillen om? Wat vinden de gezinsleden lastig en waar zijn ze trots op? Kijk hier voor een introductiefilmpje. 

Na afloop van de voorstelling is er de mogelijkheid om met andere bezoekers in gesprek te gaan en ervaringen of tips uit te wisselen. Iedereen die professioneel of privé te maken heeft met autisme en anderen die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom op deze mooie avond! De voorstelling vindt plaats op zaterdag 5 april en start om 19.30 uur in de theaterzaal van het dorpshuis Acht, Lekstraat 4 te Eindhoven.

De voorstelling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Aanmelden
Wilt u de voorstelling bijwonen? Deze voorstelling is gratis toegankelijk voor clienten van Active4you. Zij mogen ook kosteloos een introduce meenemen naar deze voorstelling. Voor bezoekers onder de 18 jaar kosten de kaartjes €3,50 en voor bezoekers boven de 18 jaar €7,-. Ben er snel bij! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via het volgende telefoonnummer: 040-2595095 of via het contactformulier op de site. Vermeld alstublieft de leeftijd en het aantal personen waarmee u de voorstelling wilt bezoeken.

Deel op Twitter Deel op Facebook

Geef een reactie