Vakantieweken

Download de brochure "Vakantieweken"

Als u onderstaand formulier invult ontvangt u een e-mail met een link naar onze brochure. Als u het op prijs stelt, kunt u worden teruggebeld voor een mondelinge toelichting over het aanbod van vakantieweken. 

Inschrijven

Inschrijven kan zo lang er plaats is of uiterlijk 6 weken voor vertrek. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. De kosten kunnen, afhankelijk van de beschikking, betaald worden uit Zorg in Natura, een PGB of particulier. Door wijzigingen in de regelgeving wordt er voor activiteiten een kleine bijdrage in de vorm van additionele kosten gevraagd. Mocht u vragen hebben of de indicatie toereikend is of dat het mogelijk is om met de indicatie deel te nemen aan een vakantieweek, neem dan contact op met ons clientenbureau: 040-2595095 of clientenbureau@active4you.nl .

Op vakantie met Active4you

Active4you heeft een leuk programma-aanbod tijdens vakantieweken voor kinderen alsmede  voor volwassenen. De vakantieweken worden georganiseerd voor deelnemers met ADD, ADHD, PDD-NOS, ASS, andere gedragsproblematieken en een niet aangeboren hersenletsel. Verblijf en activiteiten zijn afgestemd op de vakantiegangers. Het team van Active4you zorgt voor een afwisselend programma en goede begeleiding.

Bungalow of vakantiewoning

De vakantieweek of midweek vindt plaats in een huisje op een bungalow park of in een grotere vakantiewoning. Omdat er minimaal één begeleider per vier deelnemers mee gaat, krijgt iedereen voldoende aandacht en zorg.

Ideeën voor activiteiten

De activiteiten die plaatsvinden tijdens zo’n week variëren en sluiten aan bij de groep. Uiteraard zijn ideeën van de deelnemers van harte welkom! De activiteiten zijn leerzaam, actief, ontspannend en/of creatief van aard. Voorbeelden hiervan worden per vakantieweek aangegeven in de brochure die u kunt downloaden.

Daarnaast wordt er met de kinderen en jongeren gewerkt aan hun zelfstandigheid, sociale vaardigheden en eventuele andere persoonlijke leerdoelen. Maatschappelijke waarden en normen achten wij hierbij van belang om mee te nemen in onze begeleiding.

Het Active4you Team

Onze medewerkers bij de vakantieweken hebben allen een HBO denkniveau. Zij hebben een relevante opleiding (SPH, Pedagogiek, Psychologie) afgerond. Het team werkt al langere tijd samen en is op elkaar ingespeeld.