Weekendopvang kind en jeugd

Weekendopvang voor kind en jeugd

Wil je een keer een weekend weg met leeftijdsgenoten? Active4you organiseert eens per maand weekendopvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, en jongeren of jeugd, in de leeftijd van 13 tot en met 21 jaar. Je verblijft dat weekend op een bungalowpark in een huisje met maximaal 4 kinderen en 1 begeleider.

Bungalowparken weekendopvang

Een aantal parken die we met enige regelmaat bezoeken zijn:

Bungalowpark waar wat is er te doen?
Landal het Vennenbos Hapert subtropisch waterparadijs, kinderboerderij, indoorspeelpaleis en nog veel meer
Landal de Schatberg Sevenum zwembad, bowlingbanen, poolbiljart, indoorspeelplaats en nog veel meer
Landal Hoog Vaals Vaals zwembad, turks stoombad,  game corner,  indoorspeelparadijs en nog veel meer
Roompot de Weerterbergen Weert indoorspeeltuin, klimwand, midgetgolf,  speeltuinen, sport- en speelveld, buitenbad  en nog veel meer
Sunparks Kempense Meren Mol (België) golfslagbad, wildwaterbaan, speeltuin, sportvelden, kajakken, tafeltennis, badminton en nog veel meer

Hoe ziet een weekend eruit? Bekijk het weekendprogramma voor weekendopvang kind en jeugd om een idee te krijgen wat er allemaal op stapel staat.

Informatie voor je ouders

Onze medewerkers bij de weekendopvang hebben allen een HBO denkniveau. Daarnaast volgen zij een relevante opleiding (SPH, Pedagogiek, Psychologie) of hebben zij deze al afgerond. Op deze pagina lees je welke doelen wij nastreven in de begeleiding van kinderen en jeugd tijdens het weekendprogramma.