Het weekendprogramma

Het weekend duurt vanaf vrijdagmiddag na school tot en met zondagmiddag. Je wordt op een afgesproken tijdstip thuis opgehaald of op een afgesproken verzamelpunt. Op zondag wordt je voor het avondeten weer thuis gebracht.

Op vrijdagavond gaan we vaak zelf koken in het eigen huisje. Als je het leuk vind kun je meehelpen met koken. ´s Avonds is de mogelijkheid om bij te praten, een spelletje doen of gezellig tv kijken.

Op zaterdag is er altijd een grote activiteit. Bijna altijd vindt deze activiteit buiten het park plaats. Voor en/of na de activiteit gaan we een spelletje doen, buiten actief bezig zijn,  nog even lekker spelen of knutselen. Als de activiteit pas in de middag plaatsvindt is het mogelijk om uit te slapen of om huiswerk te maken.

Op zondag bekijken we met elkaar wat we gaan doen: spelen, knutselen, een wandeling maken, naar de (indoor) speeltuin, zwembad, een spelletje of een potje voetbal. Per park verschilt  het keuzeaanbod hierin.

Activiteiten tijdens het weekend

De activiteiten variëren en sluiten aan bij de groep. Uiteraard zijn ideeën van de kinderen van harte welkom! De activiteiten zijn leerzaam, actief, ontspannend en/of creatief van aard. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Bezoek aan een speeltuin, pretpark, dierentuin, bioscoop, doemuseum of een kinderboerderij
  • Knutselen, zwemmen, boeren-, of midgetgolf
  • Deelnemen aan een survival- of speurtocht, huifkartocht, karaoke of een workshop
  • Lasergamen, paintball, mountainbiken, karten

Heb je een specifieke vraag over weekendopvang voor kind en jeugd, of wil je je aanmelden voor een weekend? Ga naar meer informatie en aanmelden.