Weekendopvang met een afwisselend programma

Bent u op zoek naar een betrouwbare zorgaanbieder voor goed verzorgde weekendopvang voor uw kind of uzelf? Wilt u weten hoe u de juiste keuze kan maken in het aanbod van weekendopvang? Het kiezen van een zorgaanbieder voor een weekendopvang gaat veel verder dan een leuke locatie en een aantal aantrekkelijke foto’s. Active4you begrijpt dat. Sinds 2005 hebben de oprichters van Active4you ervaring in het aanbieden van zorg voor PGB en Zorg in Natura.

Weekendopvang is plezier maken én leren

Per deelnemer wordt bekeken welke zorg nodig is om er een geslaagd weekend van te maken. Die zorg wordt vooraf afgestemd in een intakegesprek. Zo kunnen wij inschatten in welke groep de deelnemer het beste past en welke leerdoelen aandacht behoeven.

Weekendopvang voor jong en oud (of alle leeftijden)

Active4you heeft zich gespecialiseerd in weekendopvang voor niet aangeboren hersenletsel en andere gedragsstoornissen; weekendopvang voor verstandelijke beperking en ziektebeelden zoals ADD, ADHD, PDD-NOS en Asperger. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen zich snel op zijn/haar gemak voelt. Er wordt juist gekeken naar de klik die er onderling is. Er is een weekendopvang voor kinderen en jeugd en een weekendopvang voor volwassenen.

Afwisselend weekendprogramma

Het team van begeleiders heeft de juiste scholing en bijscholing genoten en de nodige ervaring opgedaan. Dit team zorgt dat het weekend vol leuke activiteiten is, maar ook dat elk weekend weer anders is. U geeft de zorg voor uw kind immers niet zomaar uit handen. Er is een gezonde balans tussen individuele aandacht en groepsactiviteiten. De plaatsen waar we naar toe gaan zijn met zorg gekozen en bieden voldoende gelegenheid om in een veilige omgeving er een mooi weekend van te maken.

Vraag hier de brochure van de weekendopvang aan

Vul onderstaand formulier in, u ontvangt een e-mail met een link naar onze brochure. Als u het op prijs stelt, kunt u worden teruggebeld voor een mondelinge toelichting over de weekendopvang.

[easy_contact_forms fid=6]

Wij wensen u alvast veel leesplezier.