Welkom!

Wie is Active4you?

Active4you is een AWBZ erkende organisatie die begeleiding biedt door middel van diverse soorten dienstverlening, waaronder thuisbegeleiding, weekendopvang en dagbesteding. Active4you is werkzaam in de regio’s Noord-Brabant en Limburg.

Wat kan Active4you voor jou doen?
Bij Active4you kan je werken aan je persoonlijke leerdoelen, mensen van jouw leeftijd leren kennen, ontspanning door middel van deelnemen aan leuke activiteiten en nog veel meer. In het menu aan de linker kant  vind je meer informatie over de verschillende diensten van Active4you.

Nog meer weten?
Kijk gerust even rond op onze website, het is altijd mogelijk om onze folder te ontvangen. Vul het contactformulier in om de verschillende folders aan te vragen. Vergeet niet te vermelden voor welke dienst u de folder wenst te ontvangen.

Nieuwsflits:
Ziet u ook zo op tegen de herindicatie met alle bezuinigingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren omtrent de gehele aanpak van de herindicatie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om u te ondersteunen tijdens de gesprekken met het CIZ of BJZ. Gezien de drukte adviseren wij u tijdig contact met ons op te nemen zodat er ook voldoende tijd is om een afspraak in te plannen voordat de hierindicatie plaatsvindt.

De site is aan regelmatige veranderingen onderhevig. Kom binnenkort nog eens terug om te kijken wat er gewijzigd is.