Modern business team

Vacature: Allround assistent business services (leerwerkbaan)

Wat ga je doen als assistent business services?

We hebben op ons cliëntenbureau deze vacature beschikbaar. Op het cliëntenbureau ben je een spil in het web van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van de telefoon en alle correspondentie die hieruit voort kan komen (zoals aan- en/of afmeldingen), contacten met (potentiele) cliënten, doorverwijzers etc. Het zou ook prettig zijn als je bereid bent om bij onverwachte situaties een cliënt op te halen van school en naar onze locatie te brengen, etc. Kortom, een uitdagende en afwisselende baan! Gezien de aard van de organisatie zoeken we iemand die inlevend is, maar ook in staat is om door te vragen en eventueel concrete afspraken te maken. Het hebben van relevante levenservaring is een pré in deze functie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibel, stressbestendig en hulpvaardig en gaan studeren of studerende voor de opleiding allround Assistent Business Services. Dat zijn een aantal kernwoorden voor deze functie. Daarnaast is het van belang dat je klantvriendelijk bent, kan denken in mogelijkheden en zoekt naar de best mogelijke oplossing. Je bent in deze functie de belangrijkste spil in de organisatie, want zonder het cliëntenbureau komt de organisatie tot stilstand. Heb je een rijbewijs dan is dat een pré.

Wat bieden we?

Geen dag hetzelfde, altijd iets te doen en een informele sfeer. Een dag op het cliëntenbureau is nooit saai. Daarnaast leer je ook allerlei soorten telefoontjes afhandelen, werken met diverse computerprogramma's en het maken van planningen/roosters voor chauffeurs en wagenpark. Het verwerken van documenten, post en het notuleren van vergaderingen horen ook bij jouw takenpakket.

Je werkuren zijn in onderling overleg te bepalen, maar zelf denken we aan 24 uur per week. Salaris is gebaseerd op de CAO Gehandicaptenzorg.

Interesse?

Interesse in een leerwerkbaan bij een kleine zorgaanbieder met grote ambities? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@active4you.nl. Wil je meer weten of deze vacature of onze organisatie neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer is 040-2595095.

 

 

Kijk hier voor meer algemene informatie over werken bij Active4you.

En bekijk ook eens onze Active4you Facebookpagina.
Daar posten we vaak leuke berichten over de activiteiten die we met onze clienten ondernemen.