Active4you

Disclaimer

De op deze website (www.active4you.nl) verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Desondanks bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd achterhaald is of niet meer (geheel) juist of volledig is. Voor onjuistheden of onvolledigheden op deze website aanvaardt Active4you geen enkele aansprakelijkheid. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Active4you behoudt zich het recht op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder u daarover te informeren.

Auteursrechten

Op het logo en op de inhoud van de website van Active4you rusten auteursrechten. Niets hiervan mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier. Dit is enkel toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Actie4you.

Externe links

De website van Active4you bezit links naar externe websites. Active4you is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. De website van Active4you gebruiken op uw eigen website is toegestaan onder de voorwaarde dat de goede reputatie van Active4you niet wordt aangetast.

Contact

Mocht u op de website van Active4you informatie aantreffen waarvan u denkt dat er aanpassing gewenst is, stuur dan een e-mailbericht naar: websiteinfo@active4you.nl

Vakantiemidweken
Volwassenen en Jeugd 2019

De zomerperiode staat voor de deur.

Dit jaar hebben we geen weken, maar wel midweken
en voor de Volwassenen ook een reis van 8 dagen.

De ruimte is beperkt dus download hier de flyer voor de Jeugd
en hier voor de Volwassenen.
Meld je snel aan!

De inschrijving is pas definitief als je een bevestiging
van deelname van ons hebt ontvangen.

Uiterlijk 5 juni wordt deelname bevestigd.

En wil je in de toekomst vaker op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?
Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Dank je wel! Je bent succecvol aangemeld voor de nieuwsbrief.

Er ging iets niet goed bij het versturen van je bericht. Probeer opnieuw.

Active4you gebruikt deze gegevens om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Je kunt je altijd weer afmelden door middel van een link in de nieuwsbrief. Ons privacybeleid vind je elders op onze site terug. Door op de button te drukken ga je akkoord met deze voorwaarden.