Locaties

Voor onze activiteiten maken we gebruik van diverse locaties in de regio's Eindhoven en Maastricht. Dan kunt u denken aan naschoolse begeleiding, logeeropvang en groepsbegeleiding.

bubbles-pin-locator-locations-drawing

Onze Brabantse locaties

De Sprinkhaan

In Brabant vindt de naschoolse opvang, groepsopvang en de logeeropvang voornamelijk plaats in en rond De Sprinkhaan. Deze is gelegen in een bosrijke omgeving waar de gemeentes Best, Eindhoven en Oirschot aan elkaar grenzen.

Het terrein is een plek waar kinderen en (jong)volwassenen vrijheid en ruimte hebben maar zich ook veilig en op hun gemak voelen.
Door de centrale ligging is De Sprinkhaan makkelijk te bereiken als u op de snelweg A58 afslag 7 Best neemt. Vanaf die afslag bent u er in twee minuten. Helaas is de dichtsbijzijnde bushalte bij de Macro in Best en daarom wat verder weg gelegen.

Een paar keer per jaar kan het gebeuren dat we niet op De Sprinkhaan terecht kunnen. In dat geval worden ouders, verzorgers, en/of wettelijke vertegenwoordigers geinformeerd over waar we dan naar toegaan.

Voor een eerste indruk van De Sprinkhaan kunt u kijken op deze speciale pagina. Daar ook de routebeschrijving, het adres, meer informatie over parkeergelegenheid en nog wat foto's.

 

De Sprinkhaan terras

Extra locaties

Naast De Sprinkhaan huren we ook een blokhut van de scouting en een buurthuis. Op die plekken is de groepsopvang van de tiener- en de girlsclub.

De dagopvang in Maastricht.

De dagopvang is gevestigd aan de Frankenstraat 43 in Maastricht. Om de rust voor onze clienten te bewaren is bezoek daar alleen mogelijk op afspraak.

Woonbegeleiding

Deze vorm van begeleiding wordt momenteel alleen in Maastricht aangeboden.

Vragen?

Heeft u al nog vragen? Neem dan contact op via het formulier op de contactpagina of telefonisch met het Cliëntenbureau.