Axenroos

Wilt u meer kennis verkrijgen van de Axenroos? Bent u op zoek naar mogelijkheden om de Axenroos in te zetten in de begeleiding naar cliënten? Begrijpt u waarom mensen op een bepaalde manier met elkaar communiceren en hoe dit de beïnvloeden is?

De training Axenroos geeft inzicht in wat iemand beweegt en hoe u beweegt in een begeleidingssituatie. In begeleidingssituaties kan het soms lastig zijn cliënten te bereiken op het gebied van communicatie en inzicht te geven in hun manier van communiceren. In de training Axenroos van de Active4you Academy krijgt u zicht op de verschillende dieren van de Axenroos, bent u zich bewust van uw eigen inzet en werkt u van daaruit aan uw impact en overtuigingskracht.

Na de training bent u op de hoogte van alle dieren van de Axenroos, weet wanneer de Axenroos toepasbaar is en zijn de coachingsmaterialen (zowel in de begeleiding van kinderen/jeugdigen, ouderbegeleiding als volwassenen) bekend zodat ze direct ingezet kunnen worden in de dagelijkse begeleiding.

Inhoud training

In deze training van 4 dagdelen worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Deel 1: Introductie in de Axenroos: De deelnemer kent de interactiecirkel en de diverse relatiewijzen. Tevens is de deelnemer bekent met de Axenroos, vanuit welke Ax men zelf reageert en op welke verschillende manieren de Axen ingezet kunnen worden.
  • Deel 2: Tijdens dit dagdeel leert de deelnemer aan de hand van de kernkwaliteiten de Axenroos dieren, is in staat de relatiewijze in de praktijk te herkennen en is zich bewust hoe de Axenroos ingezet kan worden in de begeleiding.
  • Deel 3: De deelnemers worden bewust van het inzetten van de Axenroos in de ouderbegeleiding. Aan het einde van dit dagdeel zal een theoretische toets worden afgenomen over de Axenroos.
  • Deel 4: De deelnemer is aan het einde van dit dagdeel in staat om relatiewijze in de praktijk toe te passen, om -middels de inzet van de Axenroos- te werken aan doelgerichte begeleiding.

De trainingen zijn interactief en bevatten veel oefening. Leren door doen is het motto! De beste manier waarop u vaardigheden op basis van deze methodiek ontwikkelt.

Kosten

De kosten bedragen €825,00 Dit is inclusief koffie/thee/lunch en het studiemateriaal.

pauw

" Geloof in jezelf en toon waar je goed in bent! "