Logeeropvang

Welkom bij Active4you, dé plek voor professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het logeren voor kinderen, tieners en volwassenen met diverse behoeften.
Bij deelname aan de weekenden streven we naar vaste groep, stabiliteit in deelname, en begeleiding.

Ontdek onze logeerweekenden

Frequentie en tijden: Onze logeerweekenden zijn maandelijks beschikbaar voor kinderen en tieners. Voor volwassenen organiseren we weekenden, ongeveer vier keer per jaar. Deelnemers zijn welkom vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag.

Locaties: Onze hoofdlocatie van het logeren bevind zich in Oirschot. Voor de volwassenen wijken we ook uit vakantieparken in Brabant, Limburg en soms zelfs België.

Professionele begeleiding en activiteiten

Groepen en Begeleiding: Tijdens het logeren word je ingedeeld in een groep van maximaal 15 deelnemers. Onze begeleiders zijn ervaren en getraind om jou de beste ondersteuning te bieden.

Activiteiten: Ons programma zit boordevol leuke en educatieve activiteiten. We richten ons op onder andere op het verbeteren van zelfstandigheid, sociale vaardigheden, financieel inzicht en het bereiken van persoonlijke doelen.

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie bieden we geen reguliere logeerweekenden. In plaats daarvan bieden we meerdere midweken aan. Dit is een geweldige kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken en nieuwe vaardigheden te leren.

Meldt je aan bij Active4you voor het logeren 

Wil je meer weten of je aanmelden voor onze logeerweekenden? Bezoek onze contactpagina en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken. Bij Active4you ben je in goede handen!