Werken bij Active4you

Werken bij Active4you is werken in een jong en dynamisch team. De persoonlijke aandacht voor de cliënt en het positief benaderen van uitdagingen vinden we belangrijk. Om dit te kunnen bereiken is een hecht team, professionaliteit en werkplezier onmisbaar.

Vacatures

Kijk hier voor het overzicht van de openstaande vacatures. Mocht hier niet de passende vacature staan, is het altijd mogelijk om een open sollicitatie toe te sturen via het formulier op onze contactpagina.

Stage

Zoek jij een uitdagende stage? Binnen Active4you hebben we ruimte voor stagiaires tijdens de logeeropvang en groepsbegeleiding. Omdat de eisen waaraan de stage dient te voldoen nogal verschillen per opleiding gecombineerd met de hoeveelheid aanmeldingen, organiseren we regelmatig sollicitatieochtenden. Lijkt het je leuk om bij Active4you stage te lopen, vul dan het formulier op onze contactpagina in en wie weet wordt je uitgenodigd.

Vrijwilligers

Ben je enthousiast geworden over de begeleiding die Active4you biedt? Heb je tijd en wil je een positieve bijdrage leveren voor iemand anders?

We zijn eigenlijk altijd op zoek naar mensen die specifieke kwaliteiten hebben. Denk dan vooral aan dingen die je leuk vindt om met anderen te delen. Dit kan van alles zijn, chaufferen, koken, iets creatiefs of juist technisch. Belangrijk voor ons is dat je betrokken bent en dat de cliënt op je kan rekenen.

Heb jij interesse? Vul dan het vrijwilligersformulier op onze contactpagina in. Wij nemen dan contact met je op!